Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3.évad részei magyar felirattal

  ‎3x01 "The Birthday" hivatalos tartalom:

 

 
 Elena 18. születésnapjának reggelén Caroline éppen a partit tervezi, de Elena nyomok után kutat, amikkel fellelhetik Stefant. Damon is az öccsét keresi, és közben próbálja megvédeni Elenát tőle, hogy bármi olyat tegyen, amivel magára vonhatja Klaus figyelmét. Eközben, Klaus és Stefan egy Ray Sutton nevű vérfarkast keresnek. Most, hogy Jeremy is a Grillben

  dolgozik Mattel, azzal a ténnyel küszködik, hogy látja Vicki és Anna szellemeit, mióta Bonnie visszahozta őt az életbe mágiával. Alaric megpróbálja a tőle telhető legjobbat, hogy vigyázzon Elenára és Jeremyre, míg tovább gyászolja Jennát. Végül, Caroline és Tyler egy váratlan kihívással néznek szembe.

 

 

S03E01 LETÖLTÉSE (angol)

Felirat letöltése ITT

Online (magyar felirat):
www.movshare.net/video/rssgwvyfbgozw
 indavideo.hu/video/The_Vampire_Diaries_S03E01_FELIRATOS
 www.megavideo.com/
 

 

 

 

3x02 "Hybrid" hivatalos tartalom:

Klaus egy új tervet eszel ki, amivel még több hatalmat szerezhet, demég a vérfarkasnakRay Sutton segítségével sem mennek a dolgok olyan simán, ahogy azt Klaus eltervezteDamon és Alaric vonakodva, de egyetértenek Elena stratégiájával, hogy megtalálják Stefant és Damont egy veszélyes  küzdelemben találják egy váratlan ellenséggel. Jeremy Matt segítségét kéri, hogy megértse mit akarhatnak tőle a szellemek. Közben Caroline is a segítségére szorul, hogy Tyler szembe tudjon nézni az anyjával.

 

  

 

Online (magyar felirattal): 
www.novamov.com/video/p5kuiewth2c4w
 
www.movshare.net/video/5caj2fuza39vx

 

 3×03 "The End Of The Affair" hivatalos tartalom:

Klaus és Stefan Chicago-ba érkeznek, ahol Stefan csatlakozik egy vámpírhoz, aki még mindig úgy érdeklődik Stefan iránt, ahogy korábban. Visszatekintünk az 1920-as évekbeli Chicago-ba, Stefan szembesül a sokkoló, vad múltjával. Damon egy ismeretlen forrástól szerez tudomást Stefan és Klaus lehetséges tartózkodási helyéről, így ő és Elena követik a nyomot. Most pedig visszatérünk egy kicsit Mystic Falls-ba: Tyler aggódik Caroline miatt, így Forbes sheriff-hez fordul segítségért.

 

03x04 "Disturbing Behavior" hivatalos tartalma: 

Még mindig Chicagoban vagyunk, ahol Klaus egy általa régóta ismert boszorkányt, Gloriat használja fel arra, hogy kiderüljön, miért nem működik terve. Gloria varázslata érdekes tényeket tár fel, de hamar rájön, hogy Stefan tudására is szüksége van a cél eléréséhez. Mikor Stefan veszélybe kerül egy nem várt szövetségesre lel. Ez alatt Mystic Fallsban Damon új, idegesítő ellensége végleg átlépi a határt, ami miatt Damon oly módon kell ki önmagából, aminek végleges következményei lesznek. Caroline, mialatt saját érzelmeivel küszködik, próbál segíteni Elenanak szembenézni érzéseivel. Jeremy egy rövid, de annál zavaróbb áttörést ér el egyik szellemével, aki még jobban összezavarja a fiút. Bonnienak pedig lesz egy érdekes találkozója, ami mindenkire hatással lesz."

 

 

 

  03x05  "The Reckoning" hivatalos tartalma: 

A történtek ellenére Caroline elhatározza magát, hogy mindent megtesz azért, hogy Elena, Bonnie, Matt és Tyler jól érezze magát a hagyományosan, még az új Mystic Falls-i tanév kezdete előtt megrendezett Végzős Bulin. Amikor viszont megjelenik néhány hivatlan vendég, nem telik sokba, hogy az este egy halálos fordulatot vegyen. Damon meggyőzi Jeremyt, hogy Klaus legyőzésére is használhatja az új kapcsolatát a másvilággal. Végül pedig Klaus megerősíti a hatalmát Stefan felett, és még erőszakosabb és veszélyesebb célokra használja őt.

Magya felirat : data.hu/get/4317232/The_Vampire_Diaries_3x05_www.vampired.org.srt

  03x06  "Smells Like Teen Spirit " hivatalos tartalma:

A végzős évük első tanítási napján Elena, Caroline, Bonnie és Matt még mindig nem eszméltek fel tejesen a közelmúlt eseményeiből, míg Tyler úgy tűnik, hogy kicsit túlságosan is élvez mindent. Damont idegesíti az új vendég, és mindenki meglepődik, amikor egy új diák érkezik Alaric törtis osztályába. Matt Bonnietól kér segítéget, amikor rájön, hogy nagy hibát követett el. Mindeközben Stefan folytatja a legutóbbi megbizatását…

  03x07  "Ghost World " hivatalos tartalma: 

Amint Mystic Falls arra készülődik, hogy megünnepelje a hagyományos Megvilágítás éjszakáját, a várost elárasztják a halottak lelkei. Miután Damon találkozik egy különösen dühös szellemmel, Bonnie arra kéri, hogy segítsen megtalálni az okát, hogy miért ilyen erősek a szellemek. Elena meggyőzi Jeremy-t, hogy használja képességét és segítsen egy új módot találni arra, hogy megtalálja Stefant, ezzel Jeremy-t borzalmas döntés elé állítja. Végül Alaric felfedez egy régóta rejtve maradt nyomot a múltban.

 

03x08  " " hivatalos tartalma:

 03x09  " " hivatalos tartalma: